Like most websites we use cookies to provide a better service.
.
8499 companies
This information is provided by Bohus Charter. Please confirm all details direct with them prior to booking. Yachting Limited neither endorses Bohus Charter nor guarantees the accuracy of this listing.
Please let us know if any details are incorrect.

Bohus Charter


Bohuscharter AB grundades 1992 och har idag utvecklats till ett komplett marinföretag med försäljning av nya och begagnade båtar.

Vi är ett ledande båtcharter-företag och vår specialitet är uthyrning av segelbåtar och motorbåtar i Sverige och övriga världen.

Bohuscharter arrangerar event och företagsarrangemang med förtroende från många små och stora företag som tex. Volvo, Astra, Ericsson etc.

Vi finns i centrumhuset i europas största småbåtshamn Björlandakile / Göteborg där vi idag erbjuder dig ett komplett utbud som marin båtförsäljning, båtcharter, service samt konferenser på land eller till sjöss.

Bohuscharter AB är sedan 2003 auktoriserad återförsäljare i västra Sverige för Delphia-Yacht kvalitetsbåtar som erbjuder snabba prisvärda och komfortabla segelbåtar i storlekar från 28 till 46 fot.

Inget är för litet eller för stort, vårt mål är att du som kund alltid blir nöjd!

Locations

Sweden Sweden

Services



ADD A REVIEW

User Reviews

  • 0.0/ out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
There are no user reviews for Bohus Charter yet. Be the first to add a review.

Contact Bohus Charter

Subject:

Message:

Note: You must log in to use this form.


Visit the Bohus Charter website
-